Tlf. 70 278 276
Hverdage imellem 8:30 og 15:00

Adresse:
MediaMouse ApS
Hejrevang 11 B
3450 Allerød


E-mail:


CVR: DK32071139

Bank:
Danske Bank Erhverv – KBH Ø.
Kontonummer: 3409-0010260817

Følg os på Facebook

Kontakt os

MarineFolie ® er en del af MediaMouse, som er et grafisk produktionshus med speciale inden for tryksager, print og skiltning.

Virksomheden har eksisteret siden 1999 og vi er anerkendte i branchen for høj kvalitet af vores produktioner og ikke mindst det høje serviceniveau. Så hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse med din bestilling eller efter-følgende montering af skilte, så er du meget velkommen til at kontakte os ved at ringe eller ved at sende en e-mail. Det samme gælder hvis du ønsker at bestille et mere kompliceret motiv eller bådnavn – eller har dit eget motiv som du ønsker at få som skilt. Vi forsøger at besvare e-mails så hurtigt som muligt og helst inden for 24 timer i normale hverdage.

Du er selvfølgelig velkommen til at komme forbi MediaMouse og afhente din bestilling når den er færdig. Husk dog at give os besked om at du ønsker at afhente den, så vi ikke kommer til at sende den til dig i stedet for. Endvidere skal du ikke regne med at bestillingen er klar til afhentning før det aftalte tidspunkt.

Du har også mulighed for at komme forbi vores adresse i Allerød, for f.eks. at se farveprøver eller andet.
- Men du bedes dog aftale dit besøg i forvejen.
Vi tager ikke imod uventet besøg, ligesom vi ikke tilbyder at lave dit skilt imens du venter!

Omkring farver, så har du mulighed for at få tilsendt en farveprøve hvis du er i tvivl om hvordan nuancen ser ud i virkeligheden. I så fald så tag endelig kontakt til os.


Og husk: Det koster ikke noget at spørge… :-)