MarineFolie - Kontaktinformation
Tlf. 70 22 80 90
Hverdage imellem 8:30 og 15:00

Adresse:
Creative Creators
Scandinavian Trade Building
Gydevang 39-41
3450 Allerød


E-mail:


CVR: DK21468975

Bank:
Danske Bank Erhverv – KBH Ø.
Kontonummer: 3409-0012956231

Følg os på Facebook

Kontakt os

MarineFolie ® er en del af Creative Creators, som er et kreativt produktionshus.

Virksomheden har eksisteret siden 1999 og vi er anerkendte i branchen for høj kvalitet af vores produktioner og ikke mindst det høje serviceniveau. Så hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse med din bestilling eller efter-følgende montering af skilte, så er du meget velkommen til at kontakte os ved at ringe eller ved at sende en e-mail. Det samme gælder hvis du ønsker at bestille et mere kompliceret motiv eller bådnavn – eller har dit eget motiv som du ønsker at få som skilt. Vi forsøger at besvare e-mails så hurtigt som muligt og helst inden for 24 timer i normale hverdage.

Du er selvfølgelig velkommen til at komme forbi os og afhente din bestilling når den er færdig. Husk dog at give os besked om at du ønsker at afhente den, så vi ikke kommer til at sende den til dig i stedet for. Endvidere skal du ikke regne med at bestillingen er klar til afhentning før det aftalte tidspunkt.
** OBS! Grundet Corona-virussen har vi pt. fjernet muligheden for at afhente hos os! **

Vi tager ikke imod uventet besøg, ligesom vi ikke tilbyder at lave dit skilt imens du venter!
Omkring farver, så har du mulighed for at få tilsendt en farveprøve, hvis du er i tvivl om hvordan nuancen ser ud i virkeligheden. I så fald så tag endelig kontakt til os.


Og husk: Det koster ikke noget at spørge… :-)