MarineFolie - Stedet for selvklæbende bogstaver til både

Om MarineFolie ®

MarineFolie er vores produktion af selvklæbende skilte rettet imod det maritime miljø.
Formålet med denne hjemmeside er, at give dig mulighed for, nemt og hurtigt, at bestille dit bådnavn eller et motiv til båden.

Alle navne og motiver skæres i selvklæbende folie og leveres klar til montering på din båd, sammen med en vejledning og en folieskraber.
Såfremt du ikke selv ønsker at montere navnet på båden, så tilbyder vi også at stå for selve monteringen – Dette er dog ikke inkluderet i priserne på denne hjemmeside.

Du kan bestille døgnet rundt via denne hjemmeside og produktionstiden ligger typisk på 2-4 dage. Hvis det haster, kan vi ofte producere endnu hurtigere.

Alle bogstaver og motiver udskæres direkte i en selvklæbende gennemfarvet folie. Det vil sige, at der ikke er nogen klar folie eller andet, hvor der ikke er nogen farve.
Den type folie, vi benytter til bådnavne, har en blank overflade, er lysægte i 4-5 år og er krympesikker i sammen periode – og så er den selvfølgelig modstandsdygtig over for saltvand og olieprodukter. Holdbarheden er målt i forhold til at den er monteret på en båd. Med en tykkelse på blot 50my (0,05 mm.), går folien næsten i ét med bådens overflade og virker som om navnet er malet på. Folien kan normalt holde i 10-12 år ved normal udendørs belysning, men i det maritime miljø er lyspåvirkningen ca. 3 gange så høj og lysægteheden bliver derved det kortere. Det er ligeledes vigtigt at folien er elastisk og kan give sig når båden bliver udsat for kraftige temperaturudsving.

Mange andre producenter af skilte glemmer, at tage højde for disse faktorer, og angiver blot den normale holdbarhed. Det er her hvor vores 18 års erfaring med skilte til både, kommer til vores og din fordel.

Alle navne og motiver leveres klar til montering. Det færdige skilt består ved leveringen af 3 lag: Baglinér, folietekst og applikationstape. Baglinéren beskytter blot foliens klæber under transporten. Applikationstapen som ligger øverst minder om et stort stykke malertape og har den funktion, at holde fast på bogstaverne, således at de er lette at montere på båden og de ikke skrider i forhold til hinanden. Efter endt montering er applikationstapen lige til at tage af og teksten bliver siddende på båden.

Foruden de blanke farver, så har vi også matte, metallic (sølv, guld, kobber m.fl.) og reflekterende folier. Priserne på disse folier kan dog variere en del i forhold til dem du finder på denne hjemmeside. Men hvis du ønsker en speciel farve du ikke kan finde herinde, så kontakt os og bestil det over telefonen eller på e-mail.

Det samme gælder, hvis du ønsker et mere specielt skilt med f.eks. glidende farveovergange, tekst med blandede skrifttyper/farver og motiver eller billeder i flere farver.
Vi kan sagtens lave det – det er bare umuligt for os at få alle funktioner ind på denne hjemmeside, da sådanne bestillinger ofte er mere komplekse, og der typisk er en række detaljer som der skal være afklaret, før vi kan beregne en pris og efterfølgende påbegynde produktionen.MarineFolie ® er et registreret varemærke.
Alt indhold på denne hjemmeside er beskyttet under copyright.